Sidor

september 02, 2009

ey wait! What??

Då var det dags igen. Dags att ta tag i skolarbetet, MÅSTE göra min tyska som jag för övrigt är riktigt back i. Att något som amn tyckt var så kul har blivit så, ursäkta uttrycket, jävla tråkigt, är för mig ofattbart. *SUCK*.
Annars har dagen varit stillsam, till undantag av min nära-till-gråten-upplevelse när inte bussen kom som lovat. Usch, är så fruktansvärt stressad alltid nu för tiden. HATAR DET. Hade suttit fint med ett Yoga-pass kan jag ju lungt medge..

För nuvarande passar jag mina småbrödrar. L ska ju opereras imorgon! Kom som en chock när jag fick reda på det idag. Far ringde när jag satt på bussen och bara: "Jaaa, när kommer du hem? Jag måste köra L till sjukhuset för hon ska opereras imorgon." Jag trodde jag skulle sätta tuggummit i halsen och skrek nästan rakt ut:"wowwow, vänta lite här nu. Time-out. Operation? Vad är det nu jag missat??". Men det var inte ett tecken på min förvirring utan att hon bara helt enkelt fått tiden till imorgon idag vid lunch! Kommer hålla tummarna för dig som bara tusan! Haha, jag är nog mer nervös för det än hon är^^.
Nu kom mina andra bror hem från fotbollsträningen. Får väl ta och duscha lortgrisen och ge de båda lite flingor innan läggdags;).

Ha det så bara bra som det går!


BIG LOVE!
HUGS & KISSES

2 kommentarer:

Jessica sa...

nu vill jag ju veta vad L sopereras för :O. En liten addning på msn kanske? jessica.strandh@hotmail.com

Goldenstarlights sa...

Det är ju klart:)). Addar direkt;) Kram