Sidor

maj 17, 2011

boobies
Disskusionerna angående bröstförstoring fortsätter med spänning, haha. Står kvar och stampar på samma punkt. Men jag har bestämt mig. Så det så. Via armhålan, ungefär 400cc (c-kupa på mig, beroende på hur "tjocka" dem ser ut..) och runda implantat. Mumsi. Först gäller dock fast anställning och ett lån. Sen jävlar ska jag också se ut som en kvinna. Moahahah
ca. 40 000kr. Värt det!5 kommentarer:

Anonym sa...

Gör ont i mitt hjärt när jag läser detta... förlåt, men kan inte hjälpa det!

Anonym sa...

Du borde verkligen inte. Älska dig själv som du är nu.

Goldenstarlights sa...

Jag tackar och bugar så mycket för omtanken, men detta är något jag har velat göra sedan 9:an då jag tappade mycket i vikt inklusive brösten. Just nu är jag platt som en planka och jag känner mig inte som en kvinna.. Tanken är inte att jag ska ha värsta bomberna som fortfarande står upp när jag ligger ner. Tanken är att jag ska kunna trivas med mig själv och tycka jag är fin i kläder, vilket jag inte gör nu.

Ytterligare en gång, tack för omtanken!

Anonym sa...

du gör som du vill och vill du verkligen så go for it! MEN du tar i när du menar att du inte ser ut som en kvinna för det gör du ju helt klart!!!!!!!!!!!!!!!!! fy på dig!

Goldenstarlights sa...

Haha, tar det som en komplimang :)! Men det har lite med självkänslan att göra, känner mig inte helt som kvinna liksom.. aah, du fattar :p Jag borde "nöja mig med det lilla" men det är svårt..