Sidor

september 18, 2009

dagg, träningsvärken och mat i allmänhet

Gooodagg(y).
Satan i gatan vad mycket dagg det är på morgnarna nu föresten:O. Helt sinnes ju, kallt och jäkligt är det med haha.
Träningsvärken har förflyttat sig idag.. Den har lämnat lårmuskulaturen och rumpan för att övergå med maximal styrka i vader och rygg. De e naaajs!(y).

Dagen började väl inte på bästa sätt kanske.. Försov mig DUKTIGT och missade första delen till engelskaprovet-alltså jag måste fan ha någon störning, för varje gång det är prov och så när man är verkligen tvungen att komma i tid så försover jag mig. Helt sjukt. Skane var ju den att jag verkligen VILLE göra det idag för att slippa någon annan dag men nej. Min hjärna sa helt enkelt nej och lät mig inte vakna i tid. Dumma den!^^.
Annars har dagen flutit på som vanligt. Inget speciekkt direkt. Samma lektioner (om man inte räknar med engelskan i morse), och samma räliga mat i skolan. HERREGUD vad dålig skolmaten är i år. Riktigt mysko. Jag är inte speciellt kräsen och så när det gäller mat men för f*n, inte enns en hund skulle tycka maten är god i år. Synd faktiskt. Och kass för dem som sticker direkt och tränar efter skolan. Fil och "havremat" som eme så vackert kallar det;), håller inte humöret på topp så länge efter lunch kan jag få be och tala om. TRIST.

Sådärja, nu har jag fått spy galla lite hihi^^.
Nu är jag riktigt hungrig kan jag få be och tala om(a). Fast fisk är kanske inte det roligaste.. Men man ska ju inte dömma något på förhand;).

Nu tänkte jag surfa litta, uppdatera överallt och ladda upp en trevlig låt till er alla!:)).
Nedanför hittar ni den! (Tack för tipset honey<3)



PUSS!!<3
HUGS & KISSES

2 kommentarer:

emeliedaludd sa...

"havremat" "kaninmat" kalla det va ni vill äckligt är det iallafall ;) hahah <3

Goldenstarlights sa...

Hahahah, du är för go du ;D <3