Sidor

september 17, 2009

dödlig träningsvärk och ENORM saknad

Hallooee;).
Japps, torsdag idag och jag DÖÖÖR vilken träningsvärk jag har i ben och rumpa, helt sinnes!:D. Har gått som en gammal tant, med lunkande steg uppför trapporna på Söderportan hela dagen. Jag har iaf gett alla andra ett gott skratt, för jag kan ju tala om, att Jag inte skrattar precis:P. Fast allt detta visar ju ifs ett tecken på att jag har fått jobba aight?

Har varit städa garderoben, träna, skolgång och prat med underbaraste i tele dessa dagarna jag inte uppdaterat!^^. På tal om träning, ska snart iväg igen ju! Börjar 19.00 med Core (mage-och ryggträning), sedan blir det en stund på bandet. Hade nog egentligen behövt Yoga och sträcka ut mina arma benmuskler men det går ingen sånt pass idag-SADFACE.

OhGOD, imorgon är det nationellt prov i engelska. Damdamdam! Får väl se hur det går, jag menar, hur svåeeert kan det vara?! Man kan ju inte göra SÅ mycket fel. Ja?, nej?, Eller??. Usch äckligt nervös.

Mjäääck nu ska jag dra på mig träningskläderrrrr, sen bär det av! .... omg-kom just på att jag ska cykla dit... träningsvärk(L)



Längtar efter Dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jättemycket(a) <3
saknasaknasakna, ses snart??

HUGS & KISSES

Inga kommentarer: