Sidor

januari 31, 2009

luis vuitton , love

God kväller . Till att börja med skulle jag vilja säga , Jag Älskar Helg . Bara så att ni är medvetna om det .
Idag har det varit , som alla andra lördagar , Yoga . Men jag bytte ut BP mot trekvart springning på löpbandet istället . Det blir alltid gott på helgen och man vill ju helst att det ska gå jämnt ut , haha .
Igårkväll hände inte mycket . Fick sluta lite tidigare och blev färdig snabbare med jobbet så jag fick sällskap till middagen hos far min . MEN , jag hade ju kunnat komma hem ENNU lite tidigare om det inte vore för den F*CKED UP SATANS busschaffören som körde INNAN den skulle gå . Tror ni gubbf*n släppte på mig , fastän jag ställde mig precis framför bussen ? NEJ , det hade ju varit jobbig för honom , stakaren . Det hade säkert tagit hela 30 sekunder längre tid . Argh , Gubbj*vel . Men , jag kom hem tillslut och kvällen blev lugn . Kika lite på film . Kommer inte ihåg vad den hette , men jag lovar , så bra var den inte så att man vill se den igen .
Ikväll ska jag se changeling eller curius case of benjamin button . Vet inte vilken än men . Annars blir det nog inte så mycket gjort , antar jag .
Imorgon är det söndag och förmodligen ( förhoppningsvis ) ska jag träffa Emms . Föresten , vad ska vi hitta på ? Jag följer med till Afron men jag har spinning efter . . . Ja , vi kan ju ringas !

VET NI VAD ? ! Jag har lyckats få en LUIS VUITTON ; round drum bag ! Hur snygg är den inte ? ! Och vet du vad PATRICIA ? DEN ÄR ÄKTA , HAHA ! ( Laddar kanske upp en bild senare )

Så , det var allt för mig idag . Ha det så bra ! , nu måste jag gå och titta lite på min väska igen , hehe .

HUGS & KISSES

2 kommentarer:

patricia sa...

MEN SAAANDRAA!!! Herrejävlar NU är jag avundsjuk som tusan rent! Hur fick du fatt i den dyrgripen? Skola imorn, måååste se den ju :D fan vad KUL med en äkta, själv kör man ju på kopior;) <3

Goldenstarlights sa...

Hehe ^^ . Ska tänka på det . Kaaaanske imorgon , men jag funderar på torsdag , aight ? hehe <3