Sidor

november 05, 2009

volleybollen som gud glömde

God kväller! Så hör dagen innan det verkligen smäller! ^^
Aa, för er som missat det så är det utekväll som gäller imorgon! Jag håller lite partaj här innan, sen tar taxin oss till dansgolvet i Höör-JÄGERSBO! Kommer bli förjävla härligt är jag helt övertygad om!:). Jag Är Taggad!


Igår tog jag mig i kragen och gjorde hela psykologin, så nu behövs bara lite finjustering! Jätteskönt!:). Annars var det en, konstig dag. aahh

Idag har vi haft volleybollturnering!! Det gick väl sisådär, jag är ju inte direkt en hejjare på det där med bollsporter men volleyboll är iaf roligt! Vi hade bra teamspirit tyckte jag själv, och Emelie kryddade hela spelet med sina movies-I DIGG IT;). Haha, den bollen hade många utflykter för sig. Tog ett par turen upp bland lamporna (följa ljuset kallas det ju), på andra sidan hallen (utanför alltså), och ett par vändor upp i spelarnas ansiktet. Juppjupp, prestation kallas det. Jag menar, bollen hade ju inte klarat det utan vårt hjälp aight? Dock loosade vi. Ganska stort med. MEN, det är ju att ha roligt som räknas?

Städat har jag med gjort idag. Får ju fint folk på besök imorgon och man vill ju inte göra bort sig:$. Men jag kan ju lungt medge, att glasputsmedel i ögat GÖR ONT. Kidz, don't try this at home!!

Nu ska jag plugga. Faktiskt.

Längtar efter dig<3<3<3<3

HUGS & KISSES

Inga kommentarer: