Sidor

juli 25, 2009

Lost in MORA

Jag är HEMMA gott folk! Lite tidigare än vad som var bestämt, javisst. Men vi tröttnade på det vackra (regn och rusk) och satte oss i bilen för de långa 73 milen hem igår.
Så vad har vi nu gjort? Tjaa, mellan alla skurar har vi;
¤ varit uppe på Gesunda berget (jag två gånger). DET är dock en historia för sig själv, jag menar, OFTA att man kan gå vilse på ett berg där det tom finns stigar ner! Svaret är självklart: Jo. Jag gjorde det såklart. Halkade och slirade, satte mig på röva ett antal gånger och gav alla åkare i liften en riktig föreställning! Jag gjorde deras dag med andra ord;).
¤ varit i alla möjliga söta små städer uppe runtom mora. Leksand slog dock allt. Haha, mindre håla stakars Höör ju. Men mysigt dock!
¤ Naturligtvis har jag shoppat kläder(a). Vad är en semester utan nya kläder liksom?^^. Så det blev en kort tjocketröja i en skrikig nyans av rosa(y), mörka jeansleggings (kan ju inte få för många av dem), en ASSNYGG svart väst med paljetter<3 och HÖR OCH HÄPNA två gladiatorsandaler!! Ett par svarta med nitar (såklart) och ett var vita.
¤ myst som bara den i vår fina stuga som faktiskt var över mina förväntningar! Fräscht och med diskmaskin och allt:). (Måste också flika in att där vi stannade på vägen upp, visnings-ö, höll far på att få en chock när vi kom in i "stugområdet". Haha, om ni tänker er ett hus på max 15 kvm så har ni måtten på stugorna;D. Haha, stakars gamle man fick nästan hjärtstillestånd när han trodde att vi skulle ha en sådan. Men det var faktiskt ganska mysigt^^.)
¤ spelat oändligt mycket kortspel. Och Linda vill nog inte inse det, men jag är OSLAGBAR på casino;).
¤ läst samma tidningar i flera dagar på raken(y).
¤ vandrat runt runt runt där utanför civilisationen.
¤ rastat far min i tennis. Eller, han rastade mig får jag väl säga haha. Det är INTE min starkaste sida det där med raketsport;).
¤ kollat några nice vattenfall och stup.
¤ sovit på en soffa som justerat hela min rygg.
¤ lyssnat sönder öronen på musik.
¤ åkt en jävla massa bil
¤ och lärt känna nya människor. Eller ja, börjat^^. Dock var det inte där uppe jag gjorde det. Det var genom Sofia. Det var bra gjort av henne tycker jag^^. Alltid kul med nytt folk och han är faktiskt riktigt trevlig:)).
(Bilder kommer senare, har ingen datorsladd nu(a).)

Förövrigt har Emma kommit hem igen från Turkiet och Kevin är i Höör:D. Så idag blir det att umgås med de fjöntarna. Jag har saknat er!
Sara, vi måste ses snart innan jag typ AVLIDER.
Ida, vi rings om i veckan.

Nu ska jag hjälpa till med maten:). Grillspett idag minsann. Dock står jag för salladen, det är det jag är bra på. (faktiskt det enda inom matlagning jag klarar av;).)


I'm going to enjoy my life to the limit, while I'm living my dreams. So, fuck off bitches:D!
HUGS & KISSES

2 kommentarer:

Anonym sa...

du är min min min, så fort som möjligt, och så länge som det bara går!! <3<3

Goldenstarlights sa...

Det kan du ge dig på!! Snart ska vi luffa runt i skåneland, snart snart snart.<3<3